SNEL NAAR >
Van Maerlant - Links 2

Links

Via deze pagina willen wij websites onder uw aandacht brengen die mogelijk interessant zijn.

 • Stichting “Mijn kind online”
  De stichting Mijn Kind Online is een kenniscentrum jeugd en media. Ze doen onderzoek naar en schrijven over kinderen en media. Dat doen ze voor ouders en professionals. Hun ambitie is dat alle kinderen media kunnen inzetten voor de eigen ontwikkeling, het eigen welzijn en dat van anderen.
  www.mijnkindonline.nl
 • Slim!
  Slim.nl is dé webwinkel voor het VO voor legale software, hardware, tijdschriften, boeken en accessoires met hoge kortingen. Ook leerlingen en ouders kunnen software voor thuisgebruik bij ons bestellen. Slim.nl verkoopt producten van de grootste leveranciers, zoals Microsoft, Corel, Adobe, Norton en McAfee. Nadat je besteld hebt en wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij je bestelling meestal binnen een werkdag. Bestel je een download, dan kun je nog sneller aan de slag. Op https://slim.nl/Shop/Home/OverSlimnl.aspx kun je alle informatie over Slim.nl vinden.
 • VPN Gids
  Het veilig houden van kinderen die online actief zijn kan een uitdaging zijn. Op www.vpngids.nl/veilig-internet/kind-en-jeugd kunnen ouders een dossier vinden omtrent het waarborgen van de online veiligheid van kinderen. Het dossier is tot stand gekomen met medewerking van verschillende professionals op het gebied van cybersecurity, online privacy, pedagogiek en mediawijsheid.