Anglia (Engels)

Wat is Anglia?
Leerlingen die goed zijn in Engels kunnen extra uitdaging krijgen en kunnen het beste uit zichzelf halen. Leerlingen die juist meer moeite hebben met de taal werken met behulp van Anglia stap voor stap aan hun Engelse taalvaardigheid. Anglia wordt naast de reguliere lessen Engels aangeboden en is daarom ook compleet vrijwillig. De deelnemende leerling zal dus naast het schoolwerk, extra Engelse opdrachten krijgen om zichzelf goed voor te kunnen bereiden op het Anglia-examen. De leerlingen werken zelfstandig aan deze opdrachten. Ouders/verzorgers kunnen net als hun zoon/dochter ook zelfstandig werken aan hun Engelse taalvaardigheid. 

Anglia examens worden op Van Maerlant gemaakt en in Engeland nagekeken. Het Anglia-examen bestaat uit drie skills; lezen, schrijven en luisteren. Bij ons op school zal het examen op donderdag 20 juni plaatsvinden. Nadat het examen behaald is ontvangt elke deelnemer een internationaal erkend Anglia-certificaat. 

Wat zijn de kosten? 
Voor u als ouder zijn er extra kosten aan verbonden. U betaalt de kosten voor het Anglia-examen, waarbij u kunt uitgaan van een bedrag tussen de 20 – 100 euro, afhankelijk van het niveau van de leerling/ouder. Om dit niveau te bepalen maken de leerlingen/ouders eerst een instaptoets. Nadat bekend is geworden op welk niveau uw zoon/ dochter/ u gaat deelnemen, informeren wij u als ouder wat de kosten voor dit examen zullen zijn. Zodra het bedrag is overgemaakt wordt de leerling officieel ingeschreven voor het examen. 

Let op:de inschrijving is inmiddels gesloten. 

Voor meer informatie: www.anglianetwork.eu
Facebook: Anglia van Maerlant
E-mail: anglia@vanmaerlant.nl

  Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram