U bent hier:   VanMaerlant > Home
  |  Inloggen

Article Details

Informatieavond “online veiligheid” en “gevaarlijke liefde”
Bericht geplaatst op: 12-10-2018

Op dinsdag 6 november organiseren Humanitas Gevaarlijke liefde en bureau Halt in samenwerking met Van Maerlant een informatieavond over de thema’s “online veiligheid” en “gevaarlijke liefde”, voor de ouders van de leerlingen van leerjaar 1 t/m 4. 

Deze ouderavond gaat vooraf aan de projectdag "Respect me, don’t sext me" voor leerjaar 3 op donderdag 8 november op onze school. De leerlingen van klas 2 krijgen in maart 2019 samen met hun mentoren een workshop over “gevaarlijke liefde”, hierover later meer informatie op de website.  

De nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van deze thema’s zullen tijdens deze avond worden besproken. Er zal onder andere aandacht zijn voor de volgende vragen: 

  • Hoe veilig is mijn kind in de wereld van liefde online?  
  • Hoe begeleid ik als ouder/ verzorger mijn kind in deze onlinewereld?  
  • Waar kan ik als ouder/ verzorger terecht voor hulp en advies als mijn kind zich onveilig voelt in de liefde online, of als ik zelf opvoedingsvragen heb rondom dit thema? 
Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in de aula van onze school van 19.30 tot 21.00 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur. Na afloop is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen aan de aanwezige deskundigen.  

Graag vernemen wij of u bij deze ouderavond aanwezig wilt zijn. U kunt zich hiervoor aanmelden tot en met vrijdag 2 november aanstaande via onderstaand e-mailadres: info@vanmaerlant.nl onder vermelding van naam en klas leerling, onderwerp: ouderavond “online veiligheid” 

We hopen u op dinsdag 6 november op Van Maerlant te ontmoeten! 

 Met vriendelijke groet, 

 Lilja van Himbergen (Humanitas Gevaarlijke Liefde) 
 Kadija Sanders (Halt) 
 Nathalie Cosentino (School maatschappelijk werk)  
Tanja Popma (Veiligheidscoördinator, mediacoach, anti pestcoördinator)


Terug