U bent hier:   VanMaerlant > Home
  |  Inloggen

Article Details

Extra ouderavond over ‘online veiligheid’ op dinsdag 22 mei
Bericht geplaatst op: 16-5-2018

Op dinsdag 22 mei organiseren Humanitas Gevaarlijke liefde en bureau Halt in samenwerking met Van Maerlant een informatieavond over de thema’s “online veiligheid” en “gevaarlijke liefde”, voor de ouders van de leerlingen van klas 1 t/m 4. 

Deze ouderavond gaat vooraf aan de projectdag Respect me, don’t sext me voor klas 3 op vrijdag 25 mei op onze school. De leerlingen van klas 2 hebben rond de kerstvakantie samen met hun mentoren een workshop over “gevaarlijke liefde” gehad. De nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van deze thema’s zullen tijdens deze avond worden besproken. Er zal onder andere aandacht zijn voor de volgende vragen: 

  • Hoe veilig is mijn kind in de wereld van liefde online? 
  • Hoe begeleid ik als ouder / verzorger mijn kind in deze online wereld? 
  • Waar kan ik als ouder / verzorger terecht voor hulp en advies als mijn kind zich onveilig voelt in de liefde online, of als ik zelf opvoedingsvragen heb rondom dit thema?

Deze bijeenkomst, die we heel belangrijk vinden omdat Van Maerlant een veilige en gezonde school wilt zijn, zal plaatsvinden in de aula van onze school van 19.30 tot 21.00 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur. 

Na afloop is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen aan de aanwezige deskundigen. 

Graag opgeven per mail, zodat we kunnen inschatten hoeveel belangstellenden we kunnen verwachten: info@vanmaerlant.nl


Terug