U bent hier:   VanMaerlant > Home
  |  Inloggen

Article Details

Urban Paasrun voor het goede doel op Goede Vrijdag
Bericht geplaatst op: 26-3-2018

Aanstaande (Goede) vrijdag houden wij een Urban Paasrun, een sponsorloop door en rondom de school. Dit in het kader van onze acties voor HomeRun en het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Tussen 9.00 en 15.00 uur houden we een estafetteloop rondom en een klein stukje door de school. Per klas doen er 4 leerlingen mee die lopen in estafettevorm, waarbij ze een paasei aan elkaar doorgeven. 30 minuten per klas, steeds 2 klassen tegelijkertijd.  

Route
Start/finish bij de hoofdingang, waarna we het schoolterrein verlaten en linksaf langs het schoolgebouw lopen. Via de het schoolplein gaan we bij D&P naar binnen en lopen we een stukje door het gebouw tot we weer bij de hoofdingang zijn. 

Sponsoring
Er zijn 100 boekjes in omloop waarmee leerlingen geld op kunnen halen. Een sponsor krast een vakje open en betaalt het (kleine) bedrag dat tevoorschijn komt. Als dank krijgt hij/zij een vel met kortingsbonnen. Elk vol boekje levert 40 euro op voor Home Run! Het zou top zijn als we alle boekjes helemaal vol krijgen! 

Sponsoren kan natuurlijk ook via onze actiepagina https://www.home-run.nl/teams/van-maerlant Je sponsort dan niet alleen de leerlingen tijdens de Paasrun, maar ook onze collega's tijdens HomeRun!


Terug