U bent hier:   VanMaerlant > Home
  |  Inloggen

Article Details

Kerstgala op woensdag 20 december in de Maaspoorthal
Bericht geplaatst op: 13-12-2017

Om de kerstvakantie in te luiden, zal er op woensdag 20 december een gala gehouden worden in de Maaspoorthal. Kerst zal voor die avond het thema zijn. Het is de bedoeling dat de leerlingen deze avond in het net gekleed komen met een knipoog naar gala. Bijvoorbeeld; jurken, pakken, glitters, veren, lange handschoenen en natuurlijk kerstelijke accessoires. 

Dit jaar doen wij als van Maerlant mee aan Homerun. Dit is een hardloopevenement, dat geld ophaalt voor het Ronald McDonalds kinderfonds. Om alvast een stap in de goede richting te zetten, hebben wij als kerstcommissie besloten het geld dat wij tijdens ons gala bij elkaar halen, te doneren aan ons team dat mee gaat lopen tijdens de Homerun. 

Dit doen wij door €1,- borg te vragen bij de bewaakte garderobe. Op het einde van de avond kunnen leerlingen ervoor kiezen om die €1,- te doneren aan het goede doel. En door, tijdens het gala, het verkopen van lootjes, voor een leuke loterij. Ook hebben we gadgets te koop en een lekkere versnapering. 

Om verkeersdrukte rondom de Maaspoorthal te voorkomen, willen we het volgende voorstellen: 

  • Het brengen van de leerlingen:
    - Leerlingen van klas 1 en 2 tussen 19.30 en 20.00 uur.
    - Leerlingen van klas 3 en 4 tussen 20.00 en 20.30 uur. 
  • Het ophalen van de leerlingen:
    - Leerlingen van klas 1 en 2 om 23.30 uur.
    - Leerlingen van klas 3 en 4 om 24.00 uur. 
Wanneer uw zoon/dochter op de fiets naar het gala komt, kunnen zij hun fiets stallen op het terrein van de Maaspoorthal. Uiteraard zullen er docenten aanwezig zijn die zorgen voor een veilige entree. 

De consumpties kosten €2,- per stuk en zijn allemaal alcoholvrij. 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 

Met vriendelijke groet, 

De kerstcommissie van Van Maerlant


Terug