U bent hier:   VanMaerlant > Home
  |  Inloggen

Article Details

Sponsor team Van Maerlant en help families van zieke kinderen!
Bericht geplaatst op: 22-11-2017

December staat weer voor de deur: een periode van cadeautjes, lekker eten en samen zijn met vrienden en familie. Helaas is dit voor veel kinderen en hun ouders niet het geval. Sommige kinderen zijn zo ziek, dat ze deze periode in het ziekenhuis door moeten brengen. Vaak ver van hun vertrouwde omgeving. Maar een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Zeker in deze periode niet. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen en hun ouders dicht bij elkaar kunnen zijn.

Op Van Maerlant vinden we dit zo belangrijk, dat we het Ronald McDonald Kinderfonds de komende maanden gaan steunen. Als team hebben we ons ingeschreven voor HOME-RUN, een hardloopestafette van 24 uur die in juni 2018 plaats zal vinden. Tot die tijd willen we zoveel mogelijk geld ophalen via allerlei acties. Ons streefbedrag is minimaal 7000 euro.

Het zou geweldig zijn als JIJ of JOUW BEDRIJF ons zou willen steunen! Hoe?

  • Als persoon. Dat kan door het doen van een eenmalige donatie via onze actiepagina. Hier kun je ons als team sponsoren, maar ook één van de deelnemende collega’s persoonlijk. In beide gevallen gaat het geld volledig naar het Ronald McDonald Kinderfonds! Ga voor sponsoring naar onze actiepagina: https://www.home-run.nl/teams/van-maerlant
     
  • Als bedrijf. Dan zijn er meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan shirtsponsoring, waarbij wij uw bedrijf bij al onze acties in beeld brengen. Uw bijdrage is dan ook nog eens fiscaal aftrekbaar! Uw donatie kan dan lopen via onze actiepagina (zie hierboven).
     
    Maar er is meer mogelijk. Denk aan het beschikbaar stellen van prijzen die we kunnen gebruiken voor een veiling of loterij. Voor alle ideeën van sponsoring staan we open! Neem daarvoor contact op met Femke Korthals

We hopen op jouw steun. Want zeg nou zelf: kinderen horen toch dicht bij hun ouders te kunnen zijn!


Terug