U bent hier:   VanMaerlant > Home
  |  Inloggen

Article Details

Bezoek sinterklaas aan Van Maerlant op 28 en 29 november
Bericht geplaatst op: 15-11-2017

Woensdag 29 november wil Sinterklaas weer een bezoek brengen aan de leerlingen van Van Maerlant. Hij heeft aangegeven hiervoor uit te willen wijken naar een andere locatie. Sint verwacht uw zoon/dochter daarom om 10.15 uur in Maaspoort Sports & Events ( Marathonloop 1, 5235AA te 's-Hertogenbosch).

De leerlingen hebben géén les tot 10.15 uur én na het bezoek van de Sint (vanaf ongeveer 12.00 uur) zijn de leerlingen vrij. De lessen betreffende het sectorwerkstuk voor de leerlingen van klas 4D en 4E op het KW1C gaan deze middag wel gewoon door. Absenten dienen volgens de gebruikelijke manier op school doorgegeven te worden.

Daarnaast wil Sinterklaas op dinsdag 28 november ook het personeel met een bezoek vereren. We werken deze dag daarom met een verkort lesrooster. Dit betekent dat de leerlingen deze middag om 12.30 uur vrij zijn, met uitzondering van klas 2D (in verband met het blokuur zorg is deze klas om 13.10 uur vrij). Helaas is het niet mogelijk om de aangepaste lestijden voor deze dag te verwerken in Magister. Wij wijzen u er daarom op dat de lessen die dag wel in Magister zullen staan, maar dat de tijden dus af zullen wijken.


Terug