15-12-2017
Image: Kerstgala op woensdag 20 december in de Maaspoorthal
Om de kerstvakantie in te luiden, zal er op woensdag 20 december een gala gehouden worden in de Maaspoorthal. Kerst zal voor die avond het thema zijn. Het is de bedoeling dat de leerlingen deze avond in het net gekleed komen met een knipoog naar gala. Bijvoorbeeld; jurken, pakken, glitters, veren, lange handschoenen en natuurlijk kerstelijke accessoires. 

Dit jaar doen wij als van Maerlant mee aan Homerun. Dit is een hardloopevenement, dat geld ophaalt voor het Ronald McDonalds kinderfonds. Om alvast een stap... lees verder


13-12-2017
Image: Zelfgemaakte kerstherten te koop in onze HomeRun-webshop

Wat zijn ze leuk hè, onze door leerlingen gemaakte kerstherten! Een prachtig geschenk voor de kerstdagen of om zelf in huis te zetten. Nu te koop in onze webshop.

Om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds hebben we een eigen webshop geopend. Neem vooral eens een kijkje via onderstaande link. En de komende maanden volgt er volgt nog veel meer leuks. Houd onze webshop dus goed in de gaten.... lees verder


13-12-2017
Image: Info over laatste weken voor én eerste week na de kerstvakantie
Via deze weg willen we leerlingen en ouders/verzorgers op de hoogte brengen van een aantal belangrijke zaken tijdens de laatste weken voor de kerstvakantie én de eerste week in 2018. 

Het betreft informatie over de lessen nask voor leerjaar 2 en 3, het programma van maandag 18 t/m donderdag 21 december en een verkort lesrooster op dinsdag 9 januari. Lees de informatie goed door zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Deze informatie wordt ook via e-mail naar alle ouders verzonden.... lees verder


10-12-2017
Image: Leerlingen uit klas 3 op bezoek bij Vicky Brownhuis

Van 18 t/m 20 december wordt in de bovenbouw tijdens de schakelweek stilgestaan bij de ziekte kanker. Dit wordt gedaan door professionele vrijwilligsters van het Vicki Brownhuis. Het Vicki Brownhuis is een laagdrempelig inloophuis waar mensen, die te maken hebben met kanker, hun verhaal kwijt kunnen. Ouders van leerlingen uit betreffende klassen zullen hierover een mail ontvangen.

Meer informatie kunt u vinden op www.vbrownhuis.nl . ... lees verder


4-12-2017
Image: Mauri Smits, docent en mentor, onverwacht overleden

In het weekend ontvingen wij het trieste bericht dat Mauri Smits, docent van onze school, plotseling is overleden.

Omdat dit plotselinge overlijden op zowel leerlingen als personeel grote impact heeft zullen we vandaag werken volgens een aangepast programma. Leerlingen zullen eerst op school opgevangen worden. Daarna staan verder geen lessen gepland. Morgen zullen de lessen zoveel mogelijk weer volgens het normale rooster verlopen. ... lees verder


22-11-2017
Image: Sponsor team Van Maerlant en help families van zieke kinderen!
December staat weer voor de deur: een periode van cadeautjes, lekker eten en samen zijn met vrienden en familie. Helaas is dit voor veel kinderen en hun ouders niet het geval. Sommige kinderen zijn zo ziek, dat ze deze periode in het ziekenhuis door moeten brengen. Vaak ver van hun vertrouwde omgeving. Maar een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Zeker in deze periode niet. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen en hun ouders dicht bij elkaar kunnen zijn.

Op Van Maerlant vinden we dit zo belangrijk, dat we het Kinderfonds... lees verder


ga naar nieuwsarchief
Ruimte voor talent!

Van Maerlant is een school voor vmbo-kader en mavo in ’s-Hertogenbosch en biedt een uitstekende leeromgeving van rust, regelmaat en ruimte voor talent.

Agenda
18-12-2017
maandag 18 december 2017

20-12-2017
woensdag 20 december 2017

22-12-2017
vrijdag 22 december 2017

25-12-2017
maandag 25 december 2017

complete agenda

Nieuwste fotoalbum
Click to view album: Bezoek Tweede Kamer (oktober 2017)

Bezoek Tweede Kamer (oktober 2017)


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter