U bent hier:   VanMaerlant > De school > Nieuwsarchief
  |  Inloggen

Article Details

Webinar Anglia op donderdag 28 maart om 19.30 uur
Bericht geplaatst op: 22-3-2019

Op donderdag 28 maart om 19.30 organiseren we weer een webinar (online seminar) rondom het thema Anglia: een methode om de Engelse taal aan te leren. 

Wat is Anglia?
Het doel van Anglia is om de Engelse taal stap voor stap aan te bieden en te toetsen. De reguliere lessen Engels zijn een goede basis waarin Anglia geïntegreerd kan worden. Elke leerling kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen. Leerlingen die goed zijn in Engels kunnen zo extra uitdaging krijgen en kunnen het beste uit zichzelf halen. Leerlingen die juist meer moeite hebben met de taal, werken met behulp van Anglia stap voor stap aan hun Engelse taalvaardigheid. Anglia wordt naast de reguliere lessen Engels aangeboden en is daarom ook compleet vrijwillig. De deelnemende leerling zal dus naast het schoolwerk, extra Engelse opdrachten krijgen om zichzelf goed voor te kunnen bereiden op het Anglia-examen. De leerlingen werken zelfstandig aan deze opdrachten. Uiteindelijk zullen zij deelnemen aan een officieel Anglia-examen dat op donderdag 20 juni 2019 op Van Maerlant zal plaatsvinden.  

Ook dit jaar kunnen ouders/verzorgers weer deelnemen aan Anglia. Ook zij kunnen thuis werken aan hun Engelse taalvaardigheid en zich zo voorbereiden op het Anglia-examen.  

Wat is een webinar?
Een webinar is een online-uitzending die u thuis kunt volgen op uw eigen computer. Tijdens deze webinar is er de mogelijkheid om online uw vragen te stellen via de chat (tekstbericht). Deze vragen proberen wij tijdens de webinar voor u te beantwoorden. De webinar zal ongeveer een half uur in beslag nemen.  

Aanmelden voor de webinar over Anglia kan door op de link te klikken die alle ouders/verzorgers hebben ontvangen per e-mail. 

Aanmelden voor het Anglia-examen 
Zijn jullie na het webinar of door eerdere deelname overtuigd van het deelnemen aan het Anglia-examen. Dan kunnen jullie je online aanmelden via deze pagina

Let op: aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 2 april!


Terug