U bent hier:   VanMaerlant > De school > Nieuwsarchief
  |  Inloggen

Article Details

Mont Ventoux 2019: we zijn begonnen!
Bericht geplaatst op: 19-3-2019

Op 18 februari zijn we officieel begonnen met het organiseren van de Mont Ventoux. We zijn onder andere begonnen aan een mind map met allemaal ideeën en nog veel meer. Dit jaar is het ook de 5e keer dat we naar de Mont Ventoux gaan en we hopen dat het weer net zo’n succes gaat worden als de afgelopen jaren. We hebben al een logo gemaakt en we hebben het goede doel KIKA gekozen. Het logo dat we hebben gemaakt is niet zomaar een logo, want er zit een 5 in verwerkt omdat dit het vijfde jaar is dat Mont Ventoux wordt georganiseerd.

We zijn dus nu bezig met het organiseren van de Mont Ventoux en dat doen we natuurlijk met een heel team. Hieronder stellen we ons even kort voor zodat u ook een idee heeft van wie wij zijn: 

  • Hallo! Ik ben Danu Hendriks, 14 jaar. En In mijn vrije tijd dans ik game soms. Ik heb voor de Mont Ventoux gekozen omdat ik het leuk vind iets anders te doen dan de andere en het me heel erg leuk lijkt. Ik zorg voor de verzorging van de renners en trainingen. (dus mochten jullie daar vragen over hebben kunnen jullie mij gewoon mailen.

  • Ik ben Thimo Hamerslag, 15 jaar en mijn hobby’s zijn gamen en kickboksen. ik heb gekozen om de Mont Ventoux te organiseren omdat het me super leuk leek om aan zo iets groots mee te doen en in de organisatie doe social media, presenteren en promoten en nog sponsoren zoeken.

  • Ik ben Noëlle Heijmans, 14 jaar oud mijn hobby’s zijn voetbal en shoppen, ik heb gekozen voor de Mont Ventoux dit lijkt met het leukste kamp om heen te gaan. Ik organiseer media dus ik doe social media en hou jullie op de hoogte.

  • Ik ben Sebastiaan Wagenaar, 16 jaar oud en mijn hobby’s zijn draaien op feesten en muziek produceren. Ik heb voor het organiseren van de Mont Ventoux gekozen omdat ik het heel leuk vind om dingen te organiseren, in de organisatie doe ik presenteren, promoten, sponsoren zoeken en media. Dus mochten jullie daar vragen over hebben dan kunnen jullie mij daar altijd iets over vragen.

  • Ik ben Quinthana Hamels 15 jaar oud mijn hobby’s zijn kickboxen. Quinthana staat nog niet op onze foto omdat ze tijdelijk verhinderd is, we hoppen dat ze snel ons team komt versterken.

  • Ik ben Rosa ik ben 14 jaar en mijn hobby’s zijn shoppen, zingen en dansen. Ik heb voor de organisatie gekozen omdat ik het super leuk vind om te presenteren en iets groots te organiseren. Ik vind het daarbij ook heel leuk om leiding in dingen te nemen en ik hou van later als ik klaar ben met dit te organiseren te kijken naar wat ik heb gedaan, en dat dit mij is gelukt. 

De nieuwsbrief zal niet iedere week als een brief of nieuwsbericht komen, maar als een video. Hou alles dus goed in de gaten en volg ons!

De organisatie


Terug