U bent hier:   VanMaerlant > De school > Nieuwsarchief
  |  Inloggen

Article Details

Kerst- & foodmarkt op donderdagavond 20 december
Bericht geplaatst op: 13-12-2018

Kerst 2018 komt er alweer snel aan. Ook op Van Maerlant zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Dit jaar houden we een sfeervolle Kerst & foodmarkt in onze aula en op ons schoolplein. De kerstmarkt wordt gehouden op donderdag 20 december, van 18.30 uur tot 21.00 uur. 

Elke klas krijgt een taak. Dit krijgen de leerlingen op school uitgelegd van hun mentor. Leerlingen van klas 2 hebben bij B&T prachtige dingen gemaakt om te verkopen. Het is de bedoeling dat alle leerlingen op de kerstmarkt, op het met hen afgesproken tijdstip, aanwezig zijn. 

Ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom op onze kerstmarkt. We vragen een kleine entree van €1,00 De opbrengst van de markt gaat naar de stichting: “Stichting van Hand tot hand” Tijdens de mentorlessen krijgen de leerlingen informatie en bekijken ze een filmpje over deze stichting. Wij vinden het belangrijk om samen met de leerlingen tijdens Kerst iets te betekenen voor een ander! 

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd over de Kerst op Van Maerlant en hopen op een sfeervolle en gezellige avond samen met u


Terug