09-12-2022
Vandaag is het Paarse Vrijdag. Op deze dag vieren we dat iedereen zichzelf mag zijn, van wie je ook houdt of wie je ook bent. Samen met een groep leerlingen hebben we nagedacht hoe we deze dag konden invullen op onze school. Zo hangen er in de aula vlaggetjes en ballonnen, hebben we de ...
Lees verder
07-12-2022
Wie komt er naar de "Chique winter dinnershow", een project van D&P georganiseerd door leerlingen uit klas 3. Voor slechts 35 euro geniet u van een 3-gangendiner incl. drank. Dit vindt plaats op dinsdag 17 januari van 17.00 tot 21.00 uur op Van Maerlant. Aanmelden kan hier!
Lees verder
30-11-2022
Drugs, snus , alcohol... Je puber kan hier allemaal mee in aanmerking komen, maar wat kun jij hier als ouder mee? Een medewerker van de verslavingszorg Novadic Kentron vertelt op 14 december tijdens een webinar meer over drugs die momenteel spelen onder pubers en hoe jij als ouder het ...
Lees verder
28-11-2022
Omdat onze nieuwe gymzalen nog in aanbouw zijn, moeten we dit schooljaar een alternatief programma regelen voor de lessen LO. Hieronder vinden jullie de sportlocaties voor de komende weken voor leerjaar 1 t/m 3. Dit geldt niet voor leerjaar 4, zij hebben een eigen programma.
Lees verder
ga naar nieuwsarchief
Open Huis op zaterdag 21 januari
Op zaterdag 21 januari openen wij onze deuren tijdens ons Open Huis. Van 10.00 tot 15.00 uur bent u dan van harte welkom om onze school te bezoeken. 

Agenda
Kijkdag groep 8
Startdatum/tijd:
donderdag 20 oktober 2022
Einddatum/tijd
donderdag 20 oktober 2022
Terugkerende gebeurtenis
Enkele
Prioriteit:
Normaal
Omschrijving:
In de afgelopen jaren is het vanwege coronabeperkingen lastig geweest om leerlingen van groep 8 goed kennis te laten maken met het voortgezet onderwijs. Leerlingen moesten soms voor een school kiezen zonder dat zij de gelegenheid hadden om die school in het echt te bezoeken. Wij hopen uiteraard dat er dit schooljaar geen beperkingen meer zullen gelden, maar wij willen met alles rekening houden. Om die reden hebben de Bossche VO-scholen besloten om leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers vóór de herfstvakantie alvast een kijkje in de scholen te laten nemen.

Voor Van Maerlant is deze kijkdag op donderdag 20 oktober. Meer informatie hierover vindt u binnenkort op onze website.

Zoals u ongetwijfeld gehoord zult hebben zijn we dit schooljaar gestart in ons nieuwe schoolgebouw. Leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers zijn op 20 oktober van harte welkom om onze school te bezoeken. Wij verzorgen die dag rondleidingen door het gebouw en geven antwoord op alle vragen.

De organisatie van deze extra kijkdag staat los van ons Open Huis op zaterdag 21 januari 2023 en de snuffelstages in januari/februari 2023 waarbij we jullie de school willen laten zien en ervaren. Binnenkort kunt u op onze website vinden hoe u zich hiervoor aan kunt melden.
Aangemaakt door David van Dam Op woensdag 14 september 2022
complete agendaContact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram