SNEL NAAR >
Van Maerlant - Schoolregels top vier

Mont Ventoux winnaar extra OMO-praktijkwerkstukprijs 2023

Vandaag waren Femke, Xanne, Geert en Demian samen met meneer Leliveld en meneer van Dam te gast bij de prijsuitreiking van de jaarlijkse OMO-praktijkwerkstukken. Hun inzending hiervoor was eigenlijk te laat, maar ze waren toch uitgenodigd om het project te promoten om zo misschien weer wat sponsoren te vinden. Daar maakten ze natuurlijk graag gebruik van.

Tijdens de prijsuitreiking bleek dat de jury zo onder de indruk was van het project, dat men besloten had een extra prijs toe te kennen. Woorden die de jury o.a. gebruikte: “Tot in de puntjes uitgewerkt, zeer professioneel, er wordt heel veel geleerd en de motivatie van leerlingen en medewerkers straalt er vanaf. Echt iets om trots op te zijn. Hulde aan de leerlingen en de begeleidende docenten!” Woorden die de organisatie van editie 2023 in ontvangst nam, maar die eigenlijk ook toegeschreven mogen worden aan alle leerlingen en docenten die hen de afgelopen jaren voorgegaan zijn!

Als prijs heeft de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs ervoor gekozen om de fietshuur van de training op de Posbank op zaterdag 10 juni voor hun rekening te nemen. Daar was de organisatie natuurlijk heel blij mee! Daarnaast kregen de vier leerlingen nog een certificaat, een bloem en een bioscoopbon.

Via deze weg willen we ook alle andere prijswinnaars van deze middag feliciteren. We hebben prachtige projecten voorbij zien komen die stuk voor stuk hun prijs verdiend hadden!