SNEL NAAR >

Zaalvoetbaltoernooi leerjaar 1 op vrijdag 17 februari

Op vrijdag in de schakelweek is er een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor alle leerlingen van het eerste jaar. De mentoren hebben teams gemaakt van de klassen en alle klassen voetballen tegen elkaar. In de ochtend spelen teams 1 en 2, in de middag spelen de teams 3 en 4 van een klas. De juiste tijden dat ze op school moeten zijn staan in Magister.

De leerlingen worden vanuit school met de bus naar de Maaspoorthal en na afloop worden ze weer terug naar school gebracht.

  • Teams 1 en 2 vertrekken om 08.30 uur van het Van Maerlant naar de Maaspoort
  • Teams 3 en 4 vertrekken om 11.20 uur van het Van Maerlant naar de Maaspoort

Om het toernooi tijdig te kunnen starten wordt er gevraagd dat alle leerlingen hun sportkleding al aan hebben (eventueel onder lange sportkleding). De leerlingen worden verwacht in hun (rode) van Maerlant shirt, korte broek (voor de dames evt. een lange sportlegging) en schone zaalschoenen zonder zwarte zool.

We proberen op de locatie horeca aanwezig te krijgen, zodat leerlingen iets te eten kunnen kopen. We raden aan dat de leerlingen zelf ook een eigen lunchpakket bij zich heeft (incl. drinken). Wij kijken uit naar een mooi zaalvoetbaltoernooi.

Met vriendelijke groet,

De sectie LO