Vol trots presenteren wij ons nieuwe logo!

Op Van Maerlant zijn we continu in beweging en proberen we waar nodig te vernieuwen. Gezien de nieuwbouw en onderwijsvernieuwing, vonden we dit het juiste moment om ons logo en onze kleuren een frisse update te geven. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen van een nieuw logo, waarbij natuurlijk ook de leerlingenraad en de MR zijn betrokken. Uiteindelijk is dit ons nieuwe logo geworden:Voor ons straalt dit logo rust en regelmaat uit. De letters V en M zijn erin terug te vinden. Deze zijn allemaal hetzelfde, want al onze leerlingen zijn immers gelijkwaardig. Tegelijkertijd is elk kind anders: met lef, durf en soms een tikkeltje eigenwijsheid. Daarom staat één letter omgedraaid t.o.v. de andere. Alle vormen werken samen om tot de cirkel te komen, met daarbinnen een veilige plek om tot ontwikkeling te komen. De oranje letter V is als een pijl naar buiten gericht, want we bereiden onze leerlingen voor op hun plek in de maatschappij en hun toekomst buiten de school.

De basiskleur blauw symboliseert oprechtheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en stabiliteit. De frisse steunkleur oranje symboliseert de termen modern, actief, positief en innovatief.

In de komende maanden zullen we stap voor stap ons oude logo gaan vervangen door het nieuwe, zodat we bij de start van schooljaar 2023-2024 echt helemaal klaar zijn voor de toekomst.
Media
  • Van Maerlant_logo_RGB_Cirkel


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram