Van Maerlant te gast bij wedstrijd FC Den Bosch - VVV

Op zaterdag 19 november a.s. zijn we met Van Maerlant te gast bij de wedstrijd FC Den Bosch - VVV. Leerlingen hebben zich hiervoor via hun mentor op kunnen geven. Deze wedstrijd wordt gespeeld in stadion De Vliert en begint om 16.30 uur. Om ons bezoek soepel te laten verlopen, volgen hier wat belangrijke afspraken.

 1. Leerlingen die zich hebben aangemeld, ontvangen de entreetickets op vrijdag 18 november van hun mentor. 
 2. Vergeet op de wedstrijddag je entreeticket niet mee te nemen: zonder geldig kaartje heb je geen toegang! 
 3. Iedereen moet zich kunnen legitimeren; neem dus ook je ID mee. 
 4. Fietsen kun je stallen onder de hoofdtribune. Wel op slot zetten! 
 5. Blikjes, flesjes, gevaarlijke voorwerpen e.d. mogen i.v.m. veiligheid helaas niet mee de tribune op. Er zijn horecapunten waar je een drankje, chips e.d. kunt kopen. 
 6. Iedereen heeft een gereserveerde plaats. Het is de bedoeling dat je daar plaatsneemt. Mocht jouw stoel al bezet zijn, vraag dan eerst vriendelijk of je op je eigen stoel kunt zitten. Merk je dat dit tot discussie leidt, wees dan verstandig en kies een andere plaats. Er zijn voldoende stoelen beschikbaar. 
 7. Kom op tijd naar het stadion; als je uiterlijk om 16.15 uur aanwezig bent, zit je op tijd op je plek en mis je niets. 
 8. Laat gerust op een positieve manier van je horen; zorg er samen voor dat we ook na afloop trots kunnen zijn op onze school! 
 9. Van Maerlant draagt geen verantwoordelijkheid voor deze activiteit. We zijn op uitnodiging van FC Den Bosch aanwezig; Van Maerlant faciliteert alleen de organisatie en verspreiding van tickets. 
 10. Ieder bezoekt de wedstrijd dus op eigen risico. 

Namens FC Den Bosch een fijne, sportieve voetbalwedstrijd gewenst!
#heyadenbosch!

Media
 • download


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram