Kijkdag Van Maerlant voor leerlingen groep 8

In de afgelopen jaren is het vanwege coronabeperkingen lastig geweest om de leerlingen van groep 8 goed kennis te laten maken met het voortgezet onderwijs. Veel activiteiten konden slechts in digitale vorm doorgaan en leerlingen moesten soms zelfs voor een school kiezen, zonder dat zij de gelegenheid hadden om die school te bezoeken. Wij hopen uiteraard dat er dit schooljaar geen beperkingen meer zullen gelden, maar wij willen met alles rekening houden. In overleg met alle Bossche scholen is daarom besloten om dit najaar extra momenten te organiseren voor leerlingen van groep 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) om een kijkje te nemen op de scholen. Zo ook bij ons op school. 

Zit je in groep 8 dan ben je van harte welkom om donderdagmiddag 20 oktober te komen kijken bij Van Maerlant. Samen met je ouder(s)/verzorger(s) krijg je dan een rondleiding door ons prachtige nieuwe schoolgebouw. Je dient je hiervoor wel aan te melden. Dit kan tot 15 oktober. Je ontvangt na aanmelding een mail ter bevestiging op het opgegeven email-adres en je ontvangt kort voor de bijeenkomst nog meer informatie hierover.

Aanmelden kan via deze link.

Los hiervan hebben wij natuurlijk ons Open Huis op zaterdag 21 januari 2023 en kun je daarna een keer komen snuffelen bij ons op school.

Media
  • news_nieuwbouw


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram