Stem en help Joris, Koen, Simone en Kenji naar de finale!

Wie gaat er door naar de grote finale van Vakkanjers? Van groep 7 van het primair onderwijs, de brugklas van het voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) tot en met het laatste jaar van het vmbo zijn meer dan 10.000 leerlingen uit heel Nederland dit schooljaar aan de slag gegaan met een bijzondere opdracht vanuit het Van Gogh Museum en ASML.

De challenge In het licht van Vincent daagde hen uit op zoek te gaan naar nieuwe manieren om de kunstwerken te behouden voor de toekomst. En om de verhalen van Vincent en de beleving van zijn schilderijen nieuwe dimensies te geven. Een uitdagende zoektocht naar Vincents werk en talent én dat van de Vakkanjers zelf.

Vanuit Van Maerlant is de inzending van Joris, Koen, Simone en Kenji uit klas m2a doorgedrongen tot de halve finale (zie foto hieronder). Superknap, maar nu willen ze ook door naar de finale. Daar kun jij ze bij helpen: van 27 april tot 11 mei kun jij je stem uitbrengen via deze pagina. Op 19 mei wordt bekend gemaakt welke scholen naar de landelijke finale mogen op 15 en 16 juni tijdens het Dutch Technology Festival in Eindhoven. Breng dus snel je stem uit!


Media
  • download


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram