Anglia: "You learn English to progress in the world!"

Ben jij goed in Engels en wil je je verder ontwikkelen of extra uitdaging? Of heb je er moeite mee en wil je er beter in worden? Dan is Anglia misschien wel iets voor jou!

Leerlingen die goed zijn in Engels kunnen extra uitdaging krijgen en kunnen het beste uit zichzelf halen. Leerlingen die juist meer moeite hebben met de taal werken met behulp van Anglia stap voor stap aan hun Engelse taalvaardigheid. Anglia wordt naast de reguliere lessen Engels aangeboden en is daarom ook compleet vrijwillig. De deelnemende leerling zal dus naast het schoolwerk, extra Engelse opdrachten hebben om zichzelf goed voor te kunnen bereiden op het Anglia-examen. De leerlingen werken zelfstandig aan deze opdrachten en zullen waar nodig begeleiding krijgen van een docent Engels.

Anglia examens worden op Van Maerlant gemaakt en in Engeland nagekeken. Het Anglia-examen bestaat uit drie skills; lezen, schrijven en luisteren. Bij ons op school zal het examen op donderdag 16 juni plaatsvinden. Nadat het examen behaald is ontvangt elke deelnemer een internationaal erkend Anglia-certificaat.

Wat zijn de kosten?
Voor u als ouder zijn er extra kosten aan verbonden. U betaalt de kosten voor het Anglia-examen, waarbij u kunt uitgaan van een bedrag tussen de 20–100 euro, afhankelijk van het niveau van de leerling. Om dit niveau te bepalen maken de leerlingen eerst een instaptoets. Nadat bekend is geworden op welk niveau uw zoon/dochter gaat deelnemen, informeren wij u als ouder wat de kosten voor dit examen zullen zijn. Zodra het bedrag is overgemaakt wordt de leerling definitief ingeschreven voor het examen.

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 31 maart via een inschrijfformulier dat de leerlingen bij hun docent Engels kunnen ophalen.

Meer informatie? Kijk op www.anglianetwork.eu of stuur ons een mail.

Mevrouw Popma en mevrouw Appelhof 
Media
  • official-anglia-logo_orig


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram