Opleidingenmarkt Den Bosch voor leerlingen uit klas 3

Je zit in de bovenbouw van het vmbo en het is belangrijk om je goed te laten voorlichten over welke vervolgopleidingen er mogelijk zijn. De organiserende scholen hebben voor jou en je ouders een online opleidingenmarkt georganiseerd. Tijdens deze avond kan jij deelnemen aan voorlichtingen van verschillende scholen.

Je kan je aan te melden voor de opleidingenmarkt van dinsdagavond 22 februari. Deze avond vindt online plaats en is van 19.00 uur tot uiterlijk 20.50 uur. Je kiest maximaal 3 voorlichtingen waar je graag meer over wilt weten. Heb jij je aangemeld, dan is het aan te raden om de voorlichting samen met je ouder(s) en/of een ander familielid te bekijken. Let op: Je moet ook verplicht het mailadres van je ouders opgeven bij de aanmelding!

Ga naar www.opleidingenmarktdenbosch.nl om het aanbod te bekijken en je aan te melden. Het aanmelden is mogelijk vanaf 17 januari tot en met 31 januari.

Voor meer informatie over het doel van de opleidingenmarkt en een overzicht van alle aanwezige opleidingen kun je ook op de website terecht of kijk je in het boekje dat je van jouw mentor krijgt. Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang van de opleidingenmarkt via de mail een rooster. Neem voor vragen contact op met jouw schooldecaan of via services@eduskoel.nl

We wensen je veel succes toe!


Media
  • news_logovanmaerlant


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram