KW1C annuleert open dagen in november

Van onze buren, het KW1C, ontvingen we het volgende bericht:

We willen je laten weten dat onze Open Dag op 26 november en 27 november 2021 helaas niet doorgaat. Sinds de aangescherpte maatregelen hebben we de organisatie van onze Open Dag steeds aangepast. We gunnen onze toekomstige studenten zo graag een ‘gewone’ kennismaking met ons college. Toch is er nu besloten om de Open Dag te annuleren.

Waarom is er besloten om de Open Dag niet door te laten gaan?
Op een veilige manier het college bezoeken, dat is wat wij belangrijk vinden. Maar met het toenemend aantal besmettingen, de oproep van het Outbreak Management Team (OMT) voor strengere maatregelen en het kabinet dat vrijdag weer een persconferentie geeft kunnen we dat op dit moment niet garanderen. Daarnaast laat het primair en voorgezet onderwijs geen ouders meer toe in scholen. De snelle ontwikkelingen op dit vlak gaven voldoende reden om de knoop door te hakken. Hoe moeilijk we dat ook vinden.

Open Avond op woensdag 26 januari 2022!
Toch kijken we vooruit! We gaan volop aan de slag om ervoor te zorgen dat de Open Avond op 26 januari doorgaat. We hopen op een gewone Open Avond, maar kijken ook naar alternatieven. Op het moment dat er meer informatie beschikbaar is, word je hierover geïnformeerd. Natuurlijk wordt dit dan ook gecommuniceerd op onze website www.kw1c.nl en onze sociale media kanalen.

Met vriendelijke groet,

Desirée Vonk
Studenten Succes Centrum KW1C
Media
  • Logo-KW1C-200x200


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram