Vanaf maandag 7 juni zijn we weer volledig open!

Vanaf 7 juni a.s. zijn wij weer volledig open. We vinden het spannend, maar zijn vooral blij dat we onze leerlingen weer allemaal mogen verwelkomen!

Het nieuwe rooster wordt z.s.m. zichtbaar via Magister. Voor leerlingen geldt vanaf deze week al dat zij onderling geen 1,5 meter afstand meer hoeven te houden. Wel moeten ze nog 1,5 meter afstand houden van het personeel in de school. Ook het mondkapje is nog verplicht wanneer men loopt of staat. Uitzondering hierop zijn de sportlessen.

Extra aandacht voor 2 keer per week testen
Wij zijn blij dat we onze leerlingen weer meer onderwijs in de school kunnen aanbieden. Het advies van de overheid is dat leerlingen (en personeel) 2 keer per week een zelftest doen. De overheid stelt daarvoor 2 sneltesten per week beschikbaar voor elke leerling. Deze kunnen gratis opgehaald worden bij de receptie. We willen extra onder de aandacht brengen dat dit zelftesten positief bijdraagt aan het met elkaar laag houden van de besmettingen (en daarmee quarantaines) binnen de school. Wij hopen hierin op ieders medewerking.
Media
  • news_logovanmaerlant


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram