Dropzone: als je het even niet meer weet

Om in Den Bosch jongeren te helpen die met problemen of vragen rondlopen, waarvan zij niet goed weten wat ze er nu mee aan moeten, gaat er een laagdrempelig initiatief starten: Dropzone.

Dropzone is een spreekuur voor jongeren van 12 t/m 23 jaar, die al dan niet anoniem, met hun vragen, klachten of problemen bij iemand terecht kunnen. Bij Dropzone bieden we jongeren die daar behoefte aan hebben een luisterend oor en adviseren hoe het best te handelen in een bepaalde situatie. Soms is dat leiden naar de juiste hulp, zodat de jongere niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

PowerUp073/Farent, Humanitas, GGD en Reinier van Arkel gaan een samenwerking aan om vanaf maart 2021 jongeren (12 tot en met 23 jaar) de mogelijkheid te bieden anoniem en (indien corona het toelaat) zonder afspraak bij Dropzone binnen te kunnen lopen. Daar kunnen ze bij een koppel van getrainde vrijwilligers hun vragen, klachten of problemen bespreken. Deze vrijwilligers bieden een luisterend oor of geven advies.

Kijk voor meer info op www.powerup073.nl/dropzone/
Media
  • news_powerup073


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram