Heeft u al een laptop geregeld voor uw zoon of dochter?

Ouders/verzorgers zijn onlangs door ons geïnformeerd over het gebruik van laptops in de klas. Dit is een belangrijk onderdeel van het lesprogramma van de leerligen in het nieuwe schooljaar. Voor het organiseren van de laptops in de klas zijn wij een samenwerking aangegaan met The Rent Company. Zij bieden speciale educatie laptops met de juiste specificaties inclusief het Easy4U zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking.

Natuurlijk bent u vrij in de keuze om een laptop ergens anders aan te schaffen. Let er dan wel op dat dit apparaat voldoet aan alle specificaties die door ons gesteld zijn.

Een laptop bestellen via The Rent Company?
Als u gebruikt wilt maken van de mogelijkheid om een laptop te kopen of te huren via The Rent Company, dan willen wij u via deze email herinneren om deze tijdig te bestellen. U kunt t/m 31 juli 2020 zonder administratiekosten uw bestelling plaatsen. Ook geven wij hiermee de zekerheid dat de laptop in de eerste week van het nieuwe schooljaar op school geleverd wordt.

Wilt u meer informatie over The Rent Company en het Easy4U zekerheidspakket? Dan kunt u door het tegelijkertijd indrukken van de CTRL-toets en te klikken op onderstaande button verschillende video's bekijken waarbij alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd. Ook kunt u via deze pagina direct doorklikken naar de webshop

Het aanbod van The Rent Company

Het aanbod dat de school voor u heeft samengesteld vindt u op de bestelflyer die u eerder ontvangen. Hoe het bestellen in zijn werk gaat wordt op deze flyer stap voor stap uitgelegd. Extra informatie en specificaties van de laptop(s) vindt u in de webshop.

Vragen of aankoopadvies nodig?
Heeft u nog vragen over de laptop(s) of het Easy4u zekerheidspakket? Neem dan contact op met The Rent Company via 085 003 61 50 of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kunt u een vraag stellen via de chat op www.rentcompany.nl. 

Als u al een bestelling heeft geplaatst of voor een andere oplossing heeft gekozen kunt u dit bericht negeren.
Media
  • download


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram