Een (mei)vakantie groet: tot woensdag 6 mei!

De meivakantie staat voor de deur en dat is waarschijnlijk maar een gek gevoel. Je krijgt vakantie van school, maar je bent al weken thuis en je mag niet weg! Toch zullen we de komende tijd even de school los gaan laten en even niet aan opdrachten, het volgen van online lessen of aan andere schoolactiviteiten denken. De onlineschool gaat dicht! Er worden geen lessen gegeven, want de docenten en mentoren hebben ook vakantie.

De school blijft dicht tot en met dinsdag 5 mei (dus ook op maandag 4 mei is er geen school). Op woensdag 6 mei zullen de lessen weer starten. In Magister zal dan de weektaak weer komen te staan, zodat iedereen weet wat er verwacht wordt. We weten op dit moment nog niet of tegen die tijd de scholen alweer (deels) open zullen gaan voor leerlingen. De minister zal dinsdag 21 april hier meer over bekendmaken en dat zullen we af moeten wachten.

Op maandag 4 mei zullen we laten weten hoe het verder zal gaan met het onderwijs op Van Maerlant.
De examenkandidaten hebben vandaag al bericht gekregen over hoe de resterende examenonderdelen na de vakantie getoetst gaan worden.

Als laatste willen we alle ouders en verzorgers heel erg bedanken voor hun enorme inzet om het onderwijs op deze wijze vorm te geven. Zonder uw hulp en steun was het onmogelijk geweest. Nogmaals groot respect en een diepe buiging voor het geven van Engels, Duits, biologie, natuur-scheikunde, wiskunde etc. U bent nu ongetwijfeld van alle markten thuis en een multitasker pur sang geworden. Onderwijs binnen een gezin en tegelijkertijd een eigen baan managen, dat is een fikse opdracht. HULDE aan u allen! Misschien heeft u een nieuwe roeping ontdekt, want op Van Maerlant zijn nog wel wat vacatures voor komend schooljaar. 😉

Tot slot willen we jullie allemaal een heel fijne meivakantie toewensen. Houd afstand en blijf gezond!
Media
  • news_logoVM


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram