Geen enkel risico: toetsweek klas 4 voorlopig uitgesteld!

Met enige bezorgdheid hebben we afgelopen weekend gezien dat de ernst van de Corona-situatie nog steeds niet door iedereen wordt begrepen. Grote drukte bij bouwmarkten, bossen, stranden etc. We horen zelfs van logeerpartijen en feestjes onderling.

Bovenstaande maakt dat ouders en docenten bezorgd zijn over de toetsweek die morgen zou starten. Hoe zal dat gaan? Is het wel verantwoord op dit moment? Kunnen leerlingen wel voldoende afstand bewaren? Het zijn vragen waar niemand op dit moment het juiste antwoord op heeft.

We nemen de risico’s voor de gezondheid zeer ter harte en hebben daarom besloten dat de toetsweek deze week niet door zal gaan. We willen deze week uitzoeken hoe we op een veilige manier de allernoodzakelijkste toetsen af kunnen nemen. Of dit goed gaat lukken en op welke wijze dat zal zijn, zullen we u zo spoedig mogelijk laten weten.

In de tussentijd gaan de online lessen, huiswerkrondes en ander onderwijs op afstand gewoon door. De veiligheid van eenieder staat nu even voorop, ik hoop dat u daarom begrip op kunt brengen voor dit besluit. We blijven onze uiterste best doen om alle leerlingen zo goed mogelijk naar het eindexamen te begeleiden binnen de mogelijkheden.

Dus deze week worden er geen toetsen afgenomen, niet op school en ook niet online thuis!

Verder willen we u nogmaals vragen om uw zoon/dochter ziek te melden als hij/zij ziek is, ook al is uw zoon/dochter thuis. Voor de volledigheid: dat betreft het échte ziek zijn; de richtlijnen van het RIVM volgt u uiteraard op, maar klachten volgens deze richtlijnen hoeven niet meer aan school gemeld te worden. Ziek melden kan telefonisch via het telefoonnummer van school tussen 09.00 - 12.00 uur.
Media
  • news_logoVM
  • news_toetsen


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram