Ook dit jaar komt Sinterklaas naar Van Maerlant

Woensdag 4 december wil Sinterklaas weer een bezoek brengen aan de leerlingen van Van Maerlant. Hij heeft aangegeven hiervoor uit te willen wijken naar een andere locatie. Sint verwacht daarom uw zoon/dochter om 10.00 uur in het Theater aan de Parade (Parade 23 5211 KL ’s-Hertogenbosch)

De leerlingen hebben géén les tot 10.00 uur én na het bezoek van de Sint, vanaf ongeveer 12.00 uur, zijn de leerlingen vrij. Sinterklaas heeft uitgezocht dat dit geen probleem is aangezien de leerlingen voldoende onderwijsuren maken. Leerlingen die met de fiets komen kunnen deze het beste in de (gratis) bewaakte fietsenstalling in de Kerkstraat (zijstraat van de Parade) plaatsen.

De lessen betreffende het sectorwerkstuk voor de leerlingen van klas 4E, 4F en 4G op het KW1C gaan deze middag echter gewoon door. De leerlingen van klas 4D worden deze dag om 13.00 uur weer op hun stage-adres verwacht. Absenten dienen volgens de gebruikelijke manier op school doorgegeven te worden.

Sinterklaas wil dinsdag 3 december ook het personeel met een bezoek vereren. Dit betekent dat de leerlingen deze middag om 13.00 uur vrij zijn.
Media
  • news_sinterklaas


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram