Verkeersproeven Onderwijsboulevard

De gemeente ’s-Hertogenbosch gaat tussen 22 oktober en 19 december twee verkeersproeven doen in de omgeving van de Onderwijsboulevard. Wethouder Ufuk Kâhya: “Deze twee proeven zijn het resultaat van een bijzondere samenwerking met verschillende groepen uit het Paleiskwartier. Het uitvoeren van de proeven helpen ons om te komen tot een veilige en groene Onderwijsboulevard”.

In de proefperiode is de Onderwijsboulevard dicht voor autoverkeer tussen de Kraaikampen en de Jonkerstraat. Deze verkeersluwe ruimte wordt gebruikt voor sociale activiteiten.

Om sluipverkeer te voorkomen wordt tijdens de proeven op 2 plekken een afsluiting geplaatst. Daardoor is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Tijdens de eerste proef wordt deze knip gemaakt in de Hugo de Grootlaan aan de Onderwijsboulevardzijde. Tijdens de tweede proef ligt de knip in de Statenlaan.

Ook plaatst de gemeente verkeerslichten op de kruising Hugo de Grootlaan - Magistratenlaan om te kijken of de doorstroming daarmee verbeterd kan worden. Hieronder ziet u een weergave van de proeven.

Lees hier het factsheet voor meer info.
Media
  • news_gemeentedenbosch


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram