Onderwijsbeurs Zuid op 27 en 28 september

Ben jij klaar voor een spannende expeditie? Ontdek waar je goed in bent, waar je interesses liggen en welke studie het beste bij je past. Bezoek Onderwijsbeurs Zuid in het Beursgebouw in Eindhoven op vrijdag 27 of zaterdag 28 september en neem deel aan Expeditie Studiekeuze.

Wat staat je te wachten? Een groot aanbod aan opleidingen op mbo, hbo, en universitair niveau en informatie over studeren in het buitenland. Bij de interessegebied voorlichtingen geven (oud)studenten je uitleg over verschillende interessegebieden en welke opleidingen en beroepen hierbij horen. Twijfel je nog of kan je wat extra hulp gebruiken bij het maken van een keuze, op de beurs helpen studiecoaches je graag verder.

Ga goed voorbereid op expeditie, bekijk de animatie die je binnen 1 minuut laat zien wat er op de beurs te doen is. Maak ook de Persoonlijke Plattegrond voor een persoonlijke routekaart die de weg wijst naar de scholen die bij jouw interesses passen.

Ga jij mee op verkenning naar jouw mogelijkheden voor de toekomst? Ga voor meer informatie en een gratis e-ticket naar onderwijsbeurszuid.nl
Media
  • news_onderwijsbeurszuid


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram