De school

Van Maerlant is een school voor Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs in ’s-Hertogenbosch en staat al ruim 40 jaar bekend om zijn kwaliteit van onderwijs en begeleiding.

Van Maerlant biedt een uitstekende leeromgeving van rust, regelmaat en ruimte aan talent. Het is onze missie om leerlingen op te leiden in een omgeving waar talent en ambitie leidend kunnen zijn en waar zij mogen leren op een manier die zo goed mogelijk bij hen past.

Naast kennis- en vaardigheidsontwikkeling staat daarin de persoonlijkheidsontwikkeling centraal. Wij streven ernaar onze leerlingen alle kansen te bieden de opleidingen te volgen en diploma’s te behalen die het beste aansluiten bij hun mogelijkheden.

Via onze website en onze schoolgids willen we u informeren over:

  • waarden en normen die de school hanteert
  • onze bijzondere kwaliteiten
  • zorg die gegeven kan worden aan leerlingen
  • praktische informatie
  • resultaten

Van Maerlant is een open school met een luisterend oor voor leerlingen, ouders en medewerkers. We vinden dat onderwijs aan en opvoeding van jongeren een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid is van ouders en school. Daarbij zijn een goed onderling contact en wederzijdse informatie over studie en gedrag van het kind van groot belang.

Wij hopen dat de website en schoolgids voldoende nuttige informatie voor u bevatten en dat u zich met vragen tot ons zult wenden. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ik wens iedereen een succesvol schooljaar toe!

Fleur Cerini
Algemeen directeurContact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter Instagram