10-7-2018
Image: Wij gaan er even tussenuit!
Zomervakantie: ook wij gaan er even tussenuit! 

Na een jaar lang hard werken, leren, schrijven, ploeteren, zuchten, steunen, afzien, lachen, huilen, mopperen, praten en nog veel meer, is het dan eindelijk weer zomervakantie!

Tot half augustus zijn ook wij er even tussenuit. Tot die tijd zijn wij dan ook niet of slechts in beperkte mate bereikbaar. Op maandag 20 augustus zien we alle leerlingen graag weer op school om hun rooster op te halen of kennis te maken met hun nieuwe klas. Maar tot die tijd hopen we dat iedereen met volle teugen geniet van een fijne zomervakantie!

... lees verder

22-6-2018
Image: OMO jaarverslag 2017: vrolijk en vernieuwend verder

De ledenraad van de vereniging heeft op 20 juni het jaarverslag 2017 van de vereniging goedgekeurd. Het jaarverslag is gepubliceerd op www.omojaarverslag.nl

Dit online jaarverslag geeft een overzicht van de ontwikkelingen bij vereniging Ons Middelbaar Onderwijs in 2017. We hebben de festiviteiten rondom het 100-jarig bestaan afgesloten en we gaan op volle kracht vooruit met onze nieuwe Koers 2023.... lees verder


18-6-2018
Image: Uitnodiging conferentie KW1C: "Ouders in de branding"
Elk jaar heeft het Koning Willem I College een conferentie voor speciaal voor ouders. Graag nodigen wij u en de ouders van uw school uit om hierbij aanwezig te zijn. 

Dit jaar vindt de conferentie plaats op 30 september 2018. Deelname is gratis! Natuurlijk is er ook aan een lekkere lunch gedacht. Wilt u zeker zijn van een plaats bij de workshop van uw keuze? Meld u dan zo spoedig mogelijk aan door hier te klikken. Het aantal plaatsen per workshop is beperkt.... lees verder


7-6-2018
Image: Indeling tijden diplomering 2018
De examenuitslagen zijn nog niet bekend maar natuurlijk gaan we er van uit dat we op maandag 2 juli al onze leerlingen hun diploma mogen overhandigen. We begrijpen dat het voor ouders en familie fijn is om al een beetje voorbereid te zijn en te weten wanneer hun zoon/dochter dit diploma in ontvangst mag nemen, Daarom plaatsen we het schema met de indeling van de tijden van de verschillende afdelingen/klassen alvast op de website en de Facebookpagina van school.  

Klik hier voor een overzicht met de tijdsindeling.... lees verder


5-6-2018
Image: Omdenkshow "lastige kinderen"? Heb jij even geluk!
Dinsdag 5 juni is er een Piersonlezing in de Grote kerk met een omdenk-show. 

Entreeprijs is € 5,- ( te koop bij Pierson College of boekhandel Adriaan Heinen) en hoe mooi...……. je krijgt het bedrag bij binnenkomst weer terug!!
De catering van deze avond wordt door onze leerlingen van de afdeling horeca verzorgd, dat alleen is al een reden om te gaan. Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd aanwezig te zijn.... lees verder

18-5-2018
Image: Kaartverkoop musical ut Meske en ut Beest gestart
Met ingang van maandag 14 mei is de voorverkoop gestart van de schoolmusical Ut Meske en ut Beest die plaats zal vinden op 28, 29 en 30 juni a.s. Wacht niet te lang want de voorverkoop gaat al razendsnel! 

Kaarten (a €10,00) zijn verkrijgbaar via de receptie van de Bossche Vakschool en Van Maerlant of via musical@bosschevakschool.nl. Kaarten voor het VIP-arrangement op vrijdag 29 juni zijn vanwege de beperkte plaatsen uitsluitend verkrijgbaar via musical@bosschevakschool.nl ... lees verder


ga naar nieuwsarchief

Op de Bossche Vakschool -school voor VMBO basis en kader onderwijs- vinden we het belangrijk dat je met plezier naar school gaat en goed voorbereid wordt op het beroep dat je later gaat uitoefenen. Medewerkers en leerlingen kennen elkaar. Bij je mentor kun je terecht als er iets is, op school of thuis. Jouw talent telt!

Op de Bossche Vakschool kun je kiezen wat het beste bij jou past en waar je echt goed in wilt worden. Al in de brugklas kun je aan de slag. Je leert zelfstandig werken. Onder goede begeleiding mag je veel zelf doen. Op school en tijdens stages en projecten.

 

Agenda
2-7-2018
maandag 2 juli 2018

9-7-2018
maandag 9 juli 2018

20-8-2018
maandag 20 augustus 2018

complete agenda

Compilatie 3 MusketiersContact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch