26-6-2017
Image: Deze week in de aula: verkoop pizzapunten voor KiKa!

Wat een geweldige initiatief van Martijn van der Zande (leerling klas 4) en John Maartens (conciërge en beheerder aula)! Deze week op maandag en dinsdag verkopen zij in de aula extra grote pizzapunten voor het goede doel. De volledige opbrengst hiervan gaat naar KiKa.

Prijs per pizzapunt is 1 euro, dus zorg dat je voldoende geld meeneemt!... lees verder


21-6-2017
Image: Renners Mont Ventoux bereiken allemaal de top!

Na maanden van voorbereidingen en trainen was het vandaag dan eindelijk zo ver: de beklimming van de Mont Ventoux. Vanmorgen rond 9.30 uur ging iedereen in de enorme hitte van start voor zijn of haar avontuur. En ondanks de enorme hitte is het iedereen gelukt: de "kale berg" is beklommen! 

Chapeau voor alle leerlingen, begeleiders en ouders die meededen!... lees verder


20-6-2017
Image: Ook woensdag en donderdag lessen volgens tropenrooster

Vanwege de aanhoudende warmte hebben we besloten om ook woensdag en donderdag te werken met een aangepast lesrooster. Alle lessen zullen ingekort worden met 20 minuten en de pauzes met 10 minuten. Helaas is dit niet goed in Magister te zetten. Hou de informatie op school dus goed in de gaten!

Na donderdag zal de grootste hitte waarschijnlijk verdwenen zijn, waardoor we vrijdag weer met een gewoon lesrooster zullen werken.... lees verder


19-6-2017
Image: Toetsweek van maandag 3 t/m donderdag 6 juli

Zoals op veel andere scholen sluiten ook wij dit schooljaar af met een toetsweek. Deze zal zijn van maandag 3 juli tot en met donderdag 6 juli. Het rooster van deze week komt in de loop van volgende week in Magister te staan, maar is nu al hier terug te vinden.

Op vrijdag zijn de leerlingen dan in principe vrij, behalve als in overleg met de mentor afgesproken wordt dat een leerling toch naar school moet komen, bijvoorbeeld om toetsen in te halen of opdrachten af te maken.... lees verder


18-6-2017
Image: Leerlingen Van Maerlant behalen diploma Citytrainer

Afgelopen week waren de eindpresentaties van de verschillende Citytrainers groepen in de Muzerije. Natuurlijk waren hier ook weer een aantal leerlingen van Van Maerlant bij aanwezig. De van Maerlant Citytrainers hebben geweldige presentaties gegeven onder de motiverende begeleiding van Anne. Daarna mochten zij hun diploma's in ontvangst nemen.

Namens Van Maerlant feliciteren wij alle Citytrainers met hun diploma!... lees verder


14-6-2017
Image: Voor alle leerlingen die geslaagd zijn: van harte gefeliciteerd!

Vandaag zijn de resultaten van het 1e tijdvak van de examens bekend gemaakt. Bijna alle leerlingen hebben hun diploma in één keer weten te behalen: VAN HARTE GEFELICITEERD!!! 

Er zijn helaas ook een paar leerlingen die het nog niet gehaald hebben. Daarnaast zijn er een paar leerlingen die hun diploma wat meer glans willen geven. Wij wensen deze leerlingen veel succes met de herkansingen en alles wat nog komen gaat!... lees verder


ga naar nieuwsarchief
Ruimte voor talent!

Afgelopen week zijn tijdens ons project van de "Mont Ventoux" veel foto's gemaakt door Leon Doljé. Deze foto's zijn te zien op www.profodo.nl

Agenda
3-7-2017
maandag 3 juli 2017

6-7-2017
donderdag 6 juli 2017

11-7-2017
dinsdag 11 juli 2017

12-7-2017
woensdag 12 juli 2017

complete agenda

Nieuwste fotoalbum
Click to view album: Citytrainers (juni)

Citytrainers (juni)


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter